Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură uriașă în Portul Constanța Sud Agigea. Ce au găsit polițiștii în două containere sosite din China

ro

29 Sep, 2017 08:55 3077 Marime text
Poliţiştii au ridicat 4.896 de seturi de jucării și 56 de cutii cu gresie, mărfuri contrafăcute, în valoare totală de peste 1.500.000 de lei, din două containere din Portul Constanţa Sud Agigea.
 
La data de 28 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, două containere sosite din China, având ca destinatar două societăţi comerciale, din București, respectiv Târgoviște.
 
În urma controlului, în primul container, poliţiştii au descoperit 4.896 de seturi de jucării, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 979.200 de lei, au fost ridicate, pentru cercetări.
 
De asemenea, într-un alt container, au fost descoperite 56 de cutii în care erau depozitați 80,64 de metri pătrați de plăci de gresie, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 56.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
În ambele cauze s-a întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.
 
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Sursa foto: Politia Romana
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii