Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură de khat (marijuana africană), la Ploiești

ro

16 Dec, 2015 11:12 1326 Marime text
 
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog Ploieşti au surprins, în 3 decembrie, în flagrant  pe raza municipiului Ploieşti, două persoane în timp ce încercau să comercializeze 4 kilograme de khat, drog de mare risc cunoscut și sub numele de ”marijuana africană”.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că suspecţii, având domiciliul în Bistrița-Năsăud, au procurat drogurile din străinătate, cu intenția de a le comercializa în mai multe județe din țară.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea celor două persoane pentru o perioadă  de  24 de ore, ulterior instanța de judecată dispunând arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii