Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caporalul Albert Ionescu, militar la o unitate militară din Capitală, suspectat de crimă

ro

13 Jan, 2015 22:10 2279 Marime text
 
O crimă cumplită a avut loc în plină stradă, lângă Bucureşti. Un militar, care are gradul de caporal, şi prietenul său au fost arestaţi după ce au înjunghiat un bărbat, într-o intersecţie din localitatea ilfoveană Domneşti, informează România TV.
 
Un caporal, angajat al unei unităţi militare din Bucureşti, a fost arestat de magistraţii Tribunalului Ilfov. Acesta este acuzat că a participat la o crimă împreună cu un alt bărbat. Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 18.00, în comuna ilfoveană Domneşti, judeţul Ilfov, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
Potrivit anchetatorilor, caporalul Albert Ionescu se afla la volanul maşinii sale, alături de un prieten, Alexandru Ionuţ Stoica. La un moment dat, cei doi au intrat în conflict cu un căruţaş, au coborât din autoturism şi s-au luat la bătaie cu acesta.
 
"Inculpatul Stoica Alexandru Ionuţ a aplicat victimei A.F. mai multe lovituri cu un cuţit, în urma cărora aceasta a decedat. La agresiune a participat şi inculpatul Ionescu Albert Ionuţ prin faptul că a lovit şi imobilizat victima, diminuându-i capacitatea de a se apăra de loviturile de cuţit aplicate de către celălalt inculpat", se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă instanţa supremă.
 
Cei doi bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii