Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Capitala distracţiei s-a mutat pe plaja dintre Venus şi Saturn. Spectacol incendiar la Liberty Parade 2015 (video)

ro

26 Jul, 2015 13:41 2491 Marime text
 
Plaja dintre Venus şi Saturn a fost invadată aseară de mii de tineri dornici de distracţie. „Liberty Parade 2015: Transformarea“, cel mai mare spectacol de muzică electronică şi dance din România a fost motivul şi prilejul de întâlnire. Zecile de mii de fani ai muzicii electronice, mulţi dintre ei îmbrăcaţi în costume fistichii, cu frizuri şi machiaje stridente, au avut parte apoi de un maraton de peste 12 ore de muzică şi dans continuu, 18 dintre dintre cei mai cunoscuţi DJ-i autohtoni relizând mixuri spectaculoase între muzica electronică şi cea live.
La lăsarea întunericului, cerul a fost luminat de mii de artificii. Spectacolul de pe cer îl puteţi vede în clipul video ataşat. Cei de la Claboo Media au fost prezenţi la spectacol şi au imortalizat cele mai importnate momente. 
Distracţia a continuat până la răsăritul soarelui. Potrivit organizatorilor, la cea de-a 15-a ediţie a Liberty Parade au participat aproape 70.000 de tineri. Intrarea a fost liberă, însă accesul a fost permis numai tinerilor peste 18 ani.

Sursa foto+video: Claboo Media

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii