Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântecul "See You Again" a devenit primul videoclip hip-hop cu peste 1 miliard de vizualizări (video)

ro

10 Oct, 2015 17:42 2297 Marime text
Un tribut în imagini adus actorului Paul Walker, asociat piesei "See You Again" a artistului american Wiz Khalifa, a devenit primul videoclip hip-hop din lume care a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe platforma online YouTube, informează hollywoodreporter.com.
Videoclipul conţine imagini cu Wiz Khalifa şi celălalt autor al piesei, Charlie Puth, dar şi imagini emoţionante cu actorul Paul Walker, decedat într-un tragic accident de automobil pe 30 noiembrie 2013, la vârsta de 40 de ani. Clipul conţine şi imagini cu alţi actori din franciza "Furios şi iute/ Fast & Furious".
Decesul lui Paul Walker, la vârsta de 40 de ani, a determinat o stopare temporară a filmărilor de la "Furios şi iute 7", cel mai recent film din această franciză de acţiune, inspirată din universul curselor ilegale de automobile sport şi care l-a transformat pe actorul american într-un star internaţional.
Filmul a fost în cele din urmă finalizat prin intermediul unor programe computerizate de grafică facială şi cu ajutorul celor doi fraţi mai tineri ai actorului Paul Walker - Caleb şi Cody.
În aprilie, al şaptelea lungmetraj din franciza de acţiune "Furios şi iute" a intrat în Topul 10 al celor mai profitabile filme din istoria cinematografiei, după ce a obţinut încasări de peste 1,15 miliarde de dolari pe plan mondial.
Revenind la cântecul "See You Again" vă spune că a fost inclus pe albumul "Furious 7: Original Motion Picture Soundtrack", ce conţine coloana sonoră a celui mai recent film din această franciză cinematografică.
Paul Walker era pasager într-un automobil Porsche Carrera GT - un model din 2005 - condus de Roger Rodas, care a pierdut controlul asupra vehiculului, înainte de a se izbi de mai mulţi copaci şi de a fi proiectat apoi într-un semafor, în Santa Clarita, la nord-vest de Los Angeles. În urma acelui impact, produs în noiembrie 2013, Paul Walker şi Roger Rodas au murit.
Rapperul american Wiz Khalifa, în vârstă de 27 de ani, este unul dintre cei mai bogaţi artişti hip-hop din lume. Artistul american, al cărui nume real este Cameron Thomaz, are o avere estimată la 11 milioane de dolari.

sursa: mirror.co.uk
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii