Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cannabis, extasy, hasis, pentru 1 Mai pe litoral

ro

03 May, 2010 20:55 1057 Marime text

Nici poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa nu au avut liber de 1 mai. În cooperare cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa şi forţe ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, aceştia au efectuat, în perioada minivacanţei de 1 Mai, 35 de acţiuni şi controale în staţiunile de pe litoral, precum şi în celelalte zone cu afluenţă de persoane, în vederea depistării persoanelor consumatoare de droguri.

În urma controalelor 11 tineri au fost depistaţi având asupra lor diverse cantităţi de droguri.Pe lista drogurilor confiscate se numără cannabis, extasy, haşiş, efedrină. Nu au lipsit nici drogurile de mare risc.

Pe numele suspecţilor s-au întocmit dosare penale, tinerii fiind prezentaţi procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Constanţa, care a dispus cercetarea acestora în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc şi mare risc, faptă pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii