Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când v-aţi întrebat mama ultima oară ce mai face? Un filmuleţ cu un mesaj extrem de puternic! (video)

ro

14 Jun, 2016 20:37 2369 Marime text
De câte ori vă sunați mama pentru a o întreba cum se simte? Mama mea, Dumnezeu s-o ierte!, a trecut printr-un divorţ. N-am întrebat-o cât de greu i-a fost să treacă prin asta pentru că nu aveam vârsta potrivită, eram mult prea mică. Este drept că la fundaţia fiinţei multora dintre noi stă câte un divorţ. Dar un astfel de eveniment lasă urme în viaţa tuturor, de obicei. La mama mea nu se vedea dacă a lăsat sau nu urme.

Mamele sunt cele care ne sprijină în viaţă necondiţionat. A mea mi-a dat impresia că orice se poate rezolva în viaţă. Poate de-asta am crezut că acel cancer va fi… rezolvat ca orice altă problemă.
 
În viaţă realizezi cât eşti de singur, abia atunci când simţi că sufletul îţi plânge într-o disperare surdă, iar lângă tine nu e nimeni să te strângă în braţe, să-ţi spună o vorbă care să-ţi alunge tristeţea, așa cum o făcea mama, cineva care să zugrăvească pe chipul tău măcar un zâmbet fals. Am putea să continuăm să vă vorbim despre importanţa mamelor, însă suntem convinşi că toată lumea o conştientizează, doar că uneori muncim prea mult şi uităm de mame. 
 
Vă prezentăm un filmuleţ care are un mesaj extrem de puternic pentru tinerii din ziua de azi, dar şi pentru noi, toţi. Unii poate l-aţi văzut, alţii poate nu - oricum, noi credem că merită să îl (re)vedeţi!  

Marc Mero este un boxer american pensionat și un wrestler profesionist. În ultimii ani, el a devenit un vorbitor motivațional. El este cel mai bine cunoscut pentru aparițiile sale alături de Federația Mondială de Lupte și cu Campionatul Mondial de Lupte și lupte Total Nonstop Action sub numele său real Johnny B. Badd. 

Astăzi, Marc Mero îşi petrece timpul și talentul pentru a produce un impact asupra vieții tinerilor prin intermediul organizației sale non-profit "Campionul alegerilor", pe care a fondat-o în 2007. Când a înființat organizaţia, Marc s-a auto-proclamat "cel mai fericit om de pe planetă". Acum, el împărtășește povestea lui puternică despre tragedie și triumf, vorbind într-un mod aparte despre alegerile sale bune și rele pe care le-a făcut. Intimidarea, abuzul de substanțe și suicidul fac parte din mesajul său de prevenire cu care încearcă să ajungă la sufletul tinerilor.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii