Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Decebal Făgădău, reales lider al PSD Constanţa-municipiu "Când semeni vânt, culegi furtună"

ro

27 Jun, 2015 12:00 1993 Marime text
 
 
Primarul interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, care este şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa a afirmat, azi, la lucrările Conferinţei organizaţiei pe care o conduce: “Am pierdut alegerile prezidenţiale pentru că nu am ştiut să anticipăm, la nivel naţional, efectul de boomerang. Când semeni vânt, culegi furtună”!
 

UPDATE 2 ora 12.33


Social democrații constănțeni au ales azi un un nou Birou Executiv al Organizației Municipale a PSD. Decebal Făgădău a fost ales președinte al organizației cu unanimitate de voturi, de către toți cei 562 de membri care au participat.

UPDATE ora 12.19

 

Decebal Făgădău, primarul interimar al municipiului Constanţa este unicul candidat la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa.

 
La alegerile pentru conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa participă 560 de membri. La eveniment sunt prezenţi şi liderii UNPR, PC şi PPDD Constanţa.

Decebal Făgădău a mai spus, în faţa membrilor PSD: "Ulterior demisiei lui Radu Mazăre, mai mulţi membrii de partid au ales să plece. Avem un singur obiectiv în 2016: să câştigăm alegerile locale şi parlamentare".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii