Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când se va desfăşura, în 2016, show-ul aerian Aeromania, de la Tuzla

ro

11 Jan, 2016 09:43 4330 Marime text
Cea de-a zecea editie a show-ului aerian Aeromania va avea loc sambata, 2 iulie 2016, pe Aeroportul International Tuzla. Pentru ca evenimentul depinde de conditiile meteorologice, va exista si ziua de rezerva - duminica, 3 iulie 2016 - astfel incat spectacolul sa se desfasoare in bune conditii.

„Spectacolele de aviatie se supun unor proceduri foarte riguroase si pentru asta punem la lucru experienta, energia si timpul nostru. Eu fac asta de 10 ani, airshowul a crescut sub ochii mei si cu ajutorul meu, asa ca sunt mandru sa pot fi alaturi de piloti si prieteni si la a zecea editie. II astept, langa public, ca de fiecare data“, a declarat Mugurel Toma, Air Boss.

Ca si in anii anteriori, intrarea publicului va fi libera, in timp ce in zona VIP accesul se va face pe baza de bilete.

Aeromania pastreaza standardul cu care si-a obisnuit invitatii: piloti de acrobatie de renume mondial, atat romani, cat si straini, concerte de muzica live, standuri de aviatie, expozitii de masini de epoca, de fotografie, concursuri, food-court, spatii de joaca pentru copii – adaugand insa atractii noi, ce vor fi dezvaluite ulterior.

Pana acum spectacolul aerian ii include deja pe cei de la Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Iacarii Acrobati, pe Jurgis Kairys si pe Luca Bertossio. Negocieri cu alte nume de prestigiu ale aviatiei internationale sunt in derulare.

„Organizarea unui eveniment de asemenea anvergura si complexitate trebuie inceputa cat mai devreme – pentru ca pilotii pe care publicul si noi vrem sa ii vedem - au calendarele pline pe cate doi ani in avans si este foarte greu sa le rezervi un weekend. De asemenea, toate celelalte elemente pe care le adaugam pentru a oferi un spectacol total implica multa munca, atentie si efort“, a spus Cristina Mitchievici, event manager.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii