Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Când o face plopul pere și răchita, micșunele!" În 2018 România va avea două autostrăzi transcarpatice (?)

ro

07 Nov, 2014 23:49 1738 Marime text
Anul 2018 poate fi cel în care România va avea două autostrăzi transcarpatice, una care să lege sudul țării de nord și una estul de vest, a declarat, în această seară, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la postul de televiziune B1 TV.
 
"Până în 2018, prioritate zero se găsesc două lucruri esențiale: două transcarpatice sud-nord, prin Pitești și prin Brașov, și două transcarpatice una Bacău — Brașov și una de la Târgu Neamț, pe la Poiana Largului, care să coboare, de asemenea, în Transilvania. Pe finanțarea existentă azi, pe disponibilitățile pe care le avem, 2018 poate fi anul în care să avem două (autostrăzi transcarpatice), deci cel puțin câte o transcarpatică sud-nord și est-vest", a spus Rus.
 
Ministrul Transporturilor a reiterat faptul că autostrăzile Pitești - Sibiu și Craiova - Pitești se regăsesc în Master Planul General de Transport. Șeful de la Transporturi a făcut referire și la căile ferate și a dat asigurări că nicio rută de cale ferată care deservește o zonă cu dezvoltare economică nu va fi desființată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii