Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Naţional de Kung-Fu începe sâmbătă la Cernavodă

ro

24 Apr, 2014 18:05 2020 Marime text
Sala „Axiopolis” din Cernvodă va fi sâmbătă gazda Campionatului Naţional de Kung-Fu, proba de “Light-Fighting Sanda” individual, organizat de către CSA “Axiopolis-Sport” Cernavodă. Proba de “Light-Fighting Sanda” este o probă “uşoară”, cu atingerea “skin touch” capului şi a corpului, sportivii fiind echipaţi cu echipament complet de protecţie. Este o probă spectaculoasă, dar în acelaşi timp nu este periculoasă, mai ales că la copii şi cadeţi casca are ataşat un grilaj de protectie.
 
În cadrul campionatului pot participa copii IV: 6-7 ani, copii III: 8-9 ani, copii II: 10-11 ani, copii I: 12-13 ani, cadeţi 14-15 ani, juniori 16-17 ani, tineret 16-20 ani, seniori 18-34 ani, la feminin şi masculin. Pentru seniori se organizează şi concurs la categoria de greutate „open”. Vor participa sportivi din cluburile:
-CSU “Neptun” Constanţa, preşedinte Cornel Panait.
-CS “Marea Neagra” Constanţa, preşedinte Florin Iordănoaia.
-CS “Noua Generatie” Mangalia, preşedinte Ciprian Broască.
-CSC Mihail Kogalniceanu, preşedinte Constantin Parizea.
-CSA “Axiopolis Sport” Cernavodă, preşedinte Marilena Nicola.
 
ÎN deschiderea oficială care va avea loc de la ora 11.00 vor fi prezentate demonstraţii de arte marţiale, urmată de meciuri la seniori şi copii, care se vor desfăşura ep două suprafţe de luptă. După pauză vor fi meciuri la seniori, cadeţi şi tineret, iar poai festivitatea de premiere. Intrarea la campionat este liberă. Acesta este primul campionat de Kung-Fu din acest an, deschizând astfel sezonul d econcursuri. În urma desfăşurării acestui campionat se vor selecţiona sportivii pentru lotul naţional de Kung_Fu la proba de „Light-Fighting Sanda”, în vederea participării la viitoarele concursuri internaţionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii