Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana Antoanela Manac, implicată Asociaţia Studenţilor Medicinişti Constanţa sprijină victimele de la „Colectiv“

ro

05 Nov, 2015 10:23 2267 Marime text
Asociaţia Studenţilor Medicinişti şi Tinerilor Medici Constanţa, în care este membru activ şi campioana de triathlon Antoanela Manac, de la Atena Sport Club Constanţa, a lansat o serie de acţiuni pentru ajutorarea victimelor tragediei de la clubul „Colectiv“ din Bucureşti.

„Am demarat o strângere de fonduri la nivelul facultăţii şi o campanie care a început cu donarea de sânge. Studenţii şi doctorii au început deja să doneze. Fondurile strânse vor fi direcţionate către Spitalul Floreasca“, a declarat Antoanela Manac, studentă în anul 2 la Facultatea de Medicină a Universităţii „Ovidius“.

Totodată, în semn de solidaritate cu drama din capitală, balul bobocilor nu va mai avea loc. „Studenţii ştiu ce înseamnă primul ajutor, ştiu ce înseamnă să fii ars şi, prin urmare, până nu se vor asigura condiţii optime de siguranţă la nivel naţional, nu putem face baluri. Doctorul salvează vieţi, încearcă, ţine la pacienţi şi îşi dă sufletul pentru pacientul lui, oricât este salariul nostru. Nouă ne pasă de oameni. Noi facem medicină din pasiune şi pentru a ajuta oameni”, a postat pe pagina de Facebook a ASMTMC Alex Georgescu, preşedintele Asociaţiei.     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii