Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie la Constanța „Şi tu poţi deveni poliţist!” (video)

ro

16 Feb, 2016 10:44 1730 Marime text
Poliția Română derulează, în anul școlar 2015-2016, Campania de promovare a profesiei de polițist și a ofertei educaționale a instituțiilor de învătământ de specialitate în rândul liceelor din toată țara, intitulată „ȘI TU POȚI DEVENI POLIȚIST!” .
 
Astfel, și în județul Constanța, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de colegii de la Ordine Publică, Rutieră, de la Poliția Municipiului Constanța, Investigații Criminale, Criminalistic, Investigarea Criminalității Economice și cei ai B.C.C.O. Constanța au derulat de la începutul anului școlar peste 100 de activități în unitățile de învățământ constănțene, în parteneriat și susținuți de Inspectoratul Școlar Județean, pentru promovarea acestei campanii.
 
Odată cu reînceperea școlilor, oamenii legi au continuat activitățile din cadrul campaniei în școlile din județul Constanța, elevii oferind un feedback pozitiv acțiunilor specifice derulate de polițiști.
 
Activitatea se adresează cu precădere elevilor de liceu din anii terminali, iar în cadrul întâlnirilor cu adolescenții polițiștii au promovat spoturi audio și video, au oferit pliante informative tinerilor și au discutat cu aceștia în referire la ce înseamnă munca de poliție.
 
Activitățile vor continua pe tot parcursul semestrului al II-lea în liceele din Constanța, unde oamenii legii vor derula întâlniri interactive cu elevii claselor a XI-a și a XII-a.







Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii