Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii”, la final

ro

10 Dec, 2014 22:37 1559 Marime text
Poliţia Română, prin structurile de prevenire a criminalităţii, s-a implicat în derularea Campaniei „16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii”, desfăşurată la nivel internaţional, organizând activităţi de informare, dezbateri, expoziţii tematice, marşuri, seri de veghe în memoria victimelor, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Poliţiştii de prevenire din cadrul Inspectoratului General la Poliţiei Române (IGPR) au marcat ultima zi din calendarul campaniei printr-un eveniment, în cadrul căruia a fost pusă în scenă o piesă de teatru, reprezentând drama unui cuplu modern.

Acţiunea a fost organizată cu prilejul Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, ultima zi din cadrul Campaniei „16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii”, derulată la nivel internaţional.

Campania internaţională "16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii" s-a  desfăşurat în România în perioada 25 noiembrie - 10 decembrie 2014, fiind marcată prin evenimente publice pe tema violenţei asupra femeii şi a protejării drepturilor omului în general.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii