Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călugărul decapitat avea o relaţie cu un consătean?

ro

20 Nov, 2011 20:02 1013 Marime text
Călugărul decapitat ar putea fi victima unei crime pasionale. Procurorii iau în calcul şi varianta ca fostul monah să fi avut o relaţie cu un consătean.

Oamenii legii au deja mai mulţi suspecţi. Politiştii constănţeni sunt în alertă de mai bine de 30 ore. Doi bărbaţi din sat au fost audiaţi până aseară şi sunt cercetaţi în continuare în stare de libertate.

Poliţiştii criminalişti au găsit urme de sânge în casa lor. Analiza probelor prelvate va spune dacă sângele este într-adevăr al călugarului Alexe. Totodată au fost luate probe ADN de pe sacul în care era împachetată victima. Poliţiştii speră că odată cu rezultatele acestor analize vor avea suficiente probe să aresteze preventiv presupuşii criminali.

De asemenea, ei au găsit un SMS în italiană, potrivit Adevărul. Anchetatorii au văzut mai multe apeluri pierdute, semn că cineva îl căutase în mod insistent dar şi un mesaj text dubios. „Era un mesaj în limba italiană. Nu a fost tradus integral însă era de la un bărbat, care îi transmitea că şi-ar fi dorit să îl revadă“, au precizat surse din anchetă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii