Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Popescu Tăriceanu despre discursul lui Klaus Iohannis de Ziua Națională - ”A fost menit să împartă România în două”

ro

04 Dec, 2017 22:32 1284 Marime text
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat, luni seară, noi critici la adresa şefului statului Klaus Iohannis, spunând că a politizat Ziua Naţională, iar discursul pe care l-a avut de 1 Decembrie, la Cotroceni, a fost "menit să împartă România în două", relatează România TV.

"Înaintea zilei de 1 Decembrie, preşedintele a făcut declaraţii care politizau Ziua Naţională. De asemenea, discursul de Ziua Naţională a fost menit să împartă România în două. A găsit acest moment potrivit să arate că există două Românii - una a lui şi a susţinătorilor lui şi alta a celor care nu împărtăşesc aceste lucruri", a declarat Tăriceanu.


Întrebat despre refuzul său de a participa la para militară de la Arcul de Triumf şi la recepţia de la Cotroceni, Tăriceanu a spus că nu poate sta lângă un preşedinte "care se face că nu vede lucrurile care se petrec în justiţie, care este exponentul statului paralel ce a acaparat ilegitim puterea în România".

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii