Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calimente a gafat, Gorghiu îşi cere scuze!

ro

04 Nov, 2015 13:34 1570 Marime text
Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a cerut scuze pentru gafa comisă de un om politic deputatul liberal Mihăiţă Calimente. Acesta a afirmat că "dacă strada nu îi vrea nici pe liberali, să-i voteze pe bulgari".
După asemenea gafă, Gorghiu a sărit să repare, ce se mai putea repara: "Vreau să-mi cer eu scuze public faţă de o declaraţie complet neinspirată a unuia dintre colegii noştri din Parlament. E vorba despre declaraţia lui Calimente. Când spun complet neinspirată e o etichetă foarte blândă. Credeţi-mă, în privat, discuţia va avea loc în cu totul şi cu totul alţi termeni. Vor veni şi scuzele domniei sale, dar faţă de opinia publică îmi cer eu scuze".
În respectiva emisiune TV, deputatul Mihăiță Calimente a vorbit despre soluțiile de după demisia premierului Victor Ponta și depunerea mandatului Guvernului.
 
"Ori actuala majoritate reușește să rămână împreună și prezintă un alt candidat pentru învestitura de prim-ministru, ori se realizează altă majoritate parlamentară, dacă actuala majoritate nu mai rezistă în forma în care este și cineva de la noua majoritate va fi învestit în funcția de prim-ministru. (...) Și alegerile anticipate ar fi binevenite, dar după cum știm este foarte greu de obținut un vot în Parlament pentru alegeri anticipate. Nu s-a reușit niciodată în nicio legislatură", a declarat Calimente, la România TV.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii