Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călătorie sexuală în jurul lumii

ro

26 Nov, 2011 21:42 1187 Marime text
Feminis.ro a pornit intr-o calatorie, sexuala de aceasta data, in jurul lumii, pentru a-ti dezvalui tehnici si sfaturi invatate de la alte culturi pentru o viata sexuala implinita. Afla secretele sexuale ale femeilor din Franta, Ungaria, Australia si nu numai!


Coreea - Preludiul prelungit

In multe culturi, actul sexual incepe cu mult inainte de a ajunge in dormitor. Numai gandul a ceea ce urmeaza sa se intample poate fi un stimulent excelent. Un bun exemplu in acest sens ar fi femeile din Coreea. Multe dintre ele isi leaga partenerul la ochi si il tachineaza mangaindu-i trupul cu panglici de matase. O tehnica folosita adesea este aceea de a-i mangaia barbatului testiculele cu o panglica de matase in timp ce acesta sta in picioare.

In principiu, prelungirea preludiului le va oferi ambilor parteneri senzatia unei nopti lungi si fierbinti. Acesta este motivul pentru care Kama Sutra contine capitole intregi despre sarut, mangaieri si sex oral.

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este faptul ca nu exista reguli care spun ca nu ai voie sa atingi orgasmul in timpul preludiului. 

Bonus: Sa faci sex dupa ce ai atins deja orgasmul in timpul preludiului poate fi o experienta intensa, deoarece zonele erogene sunt deja in alerta, pregatite pentru mai multa actiune.

Australia, Israel si Africa de Sud - Schimb de roluri

In Australia, femeilor nu le este teama sa abordeze rolul celor doi parteneri in mod diferit atunci cand vine vorba de sex. Australiencele nu pun prea mare pret pe ceea ce este considerat feminin sau nu. In plus, nu se sfiesc sa initieze actul sexual atunci cand se simt atrase de un barbat. In plus, australiencele nu stau prea mult pe ganduri atunci cand vine vorba de sex si sunt de parere ca asteptarea "momentului potrivit" este doar o poveste de adormit copii. Femeile care stiu ce vor trebuie sa stie sa obtina acel lucru.

Femeile din Israel si Africa de Sud stiu la fel de bine ceea ce isi doresc si nu se dau in laturi de la a prelua initiativa. N-ar strica sa le urmezi exemplul din cand in cand. In Israel, femeile se inroleaza in armata la 18 ani, iar stilul alert, plin de adrenalina, se rasfrange asupra vietii lor sexuale. In viziunea lor, obtinerea satisfactiei in cel mai scurt timp este ideala. Prin urmare, poti urma exemplul lor, "atacandu-ti" partenerul de indata ce simti nevoia de a-ti face de cap. Impinge-l catre perete, cu o mana imobilizandu-i ambele maini, in timp ce folosesti mana libera pentru a-i descheia pantalonii. Dupa ce il "perchezitionezi" bine, tranteste-l pe un pat sau pe un scaun si fa-ti de cap.

Sursa: Realitatea  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii