Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadavrul pilotului Mircea Crăciun, transportat la Serviciul de Medicină Legală

ro

22 Nov, 2015 17:21 1904 Marime text
Cadavrul pilotului Mircea Crăciun, care s-a prăbuşit cu planorul în urmă cu aproape patru luni, în Masivul Postăvarul, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov, urmând ca epava planorului să fie luată din zona respectivă mâine.
 
„Zona este în continuare izolată şi va rămâne o echipă de jandarmi montani acolo şi peste noapte. Va veni mâine (luni - n.r.) un elicopter care va prelua epava“, a spus reprezentantul IJJ Braşov.
 
Ancheta în acest caz este coordonată de către procurorul general Sorin Vasilache, din cadrul Parchetului Curţii de Apel Braşov, precum şi de Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS).
 
Reamintim că, ieri, la prânz, echipele de intervenţie au găsit în zona Muchia Cheii, din Masivul Postăvarul, epava planorului pilotat de Mircea Crăciun şi dispărut în 6 august, aproximativ în aceeaşi zonă, după ce un turist a anunţat la 112 că a văzut bucăţi dintr-un planor. În interiorul epavei, în carligă, a fost găsit cadavrul în stare avansată de descompunere al pilotului Mircea Crăciun.
 
Sursa foto: romaniatv.net 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii