Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Business networking la Camera de Comerţ şi Industrie a României

ro

18 Mar, 2015 12:28 1584 Marime text
Camera de Comerţ şi Industrie a României a organizat, în premieră, ieri, „Ziua Porţilor Deschise”, un eveniment de business networking menit să genereze noi oportunităţi şi idei de afaceri pentru participanţi.
 
Preşedintele CCIR, Mihai Daraban a subliniat rolul pe care îl are Camera de Comerţ şi Industrie în orice societate civilizată, acela de a asigura pentru companii un parteneriat real în orice acţiune menită să ridice standardul mediului de afaceri.
 
„Trebuie cu toţii să privim acest sistem cameral ca un vehicul care ne poate ajuta să promovăm mediul de afaceri atât în ţară, cât şi în străinătate, pentru că are aceste atribuţii de mai bine de 400 de ani de la înfiinţarea primei camere de comerţ din lume”, a afirmat Mihai Daraban.
 
Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a peste 150 de participanţi din domenii precum: publicitate şi relaţii publice, organizare evenimente, training şi consultanţă, multinaţionale, mediul diplomatic acreditat la Bucureşti, asociaţii şi fundaţii.
 
Camera de Comerţ şi Industrie a României are o experienţă de peste 15 ani în organizarea de evenimente business, prin intermediul Centrului de Afaceri şi Conferinţe, CCIR Business Center, găzduind anual peste 300 de evenimente de amploare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii