Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconaj pe lacul Gorgova Peşte şi plase confiscate de frontierişti

ro

21 Aug, 2014 10:53 1723 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând patru cetăţeni români care pescuiseră ilegal  cantitatea de 371 kilograme de peşte.
 
Oamenii legii au depistat, pe lacul Gorgova, de pe raza localităţii Maliuc, patru persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 57 de ani, care desfăşurau activităţi de pescuit cu plase interzise de lege. Asupra acestor persoane au fost descoperite 371 kilograme de peşte din diferite specii şi 53 de plase monofilament.
 
În urma acţiunilor, poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea totală de 371 kilograme de peşte, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, precum şi două ambarcaţiuni cu motor şi plase monofilament, în lungime totală de 3.180 metri, bunuri evaluate la aproximativ 29.000 lei.
 
Persoanele în cauză, având domiciliul pe raza judeţului Tulcea, sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de ,,deţinere şi utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii