Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BOMBĂ - Un cetăţean iordanian, cu DOMICILIUL în Constanța, declarat indezirabil, pentru raţiuni de securitate naţională

ro

29 Dec, 2015 16:20 2339 Marime text
Ieri,  în urma propunerii formulate de S.R.I. – Autoritatea Română cu competenţe în domeniul securităţii naţionale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a sesizat Curtea de Apel Bucureşti, conform dispoziţiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetăţeanului iordanian JAML ABDEL  JABBAR  KHALIL, pe o perioadă de 15 ani, pentru considerente de securitate naţională.

 În cauză au rezultat indicii temeinice că cetăţeanul iordanian a desfăşurat activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională, activităţi ce se încadrează în dispoziţiile Legii nr. 51/1991 privind siguranţa naţională şi ale Legii nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

 Curtea de Apel Bucureşti, la data de 29.12.2015, a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi a declarat ca indezirabil respectiva  persoană de cetăţenie iordaniană, pe o perioadă de 15 ani, din raţiuni de securitate naţională.

Din câte se pare, cetăţeanul iordanian JAML ABDEL  JABBAR  KHALIL are domiciliul în Constanța, de unde a și fost ridicat.

Potrivit Portalului instanțelor de judecată, JAML ABDEL  JABBAR  KHALIL a fost citat la INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI-SERVICIUL CONSTANŢA. 

UPDATE 16.35 - Comunicat SRI

„Marţi, 29 decembrie 2015, ca urmare a măsurilor specifice întreprinse de către ‪#‎Serviciul‬ Român de Informaţii în cooperare cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi Inspectoratul General pentru Imigrări din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Curtea de Apel Bucureşti l-a declarat pe cetăţeanul iordanian de origine palestiniană Jamal A. Abdel Jabbar Khalil Shalash persoană indezirabilă pentru Romania pentru o perioadă de 15 ani“.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii