Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bolojan, după reconfrmarea ca secretar general al PNL –„Este normal când ocupi această funcție să stabilești candidați”

ro

08 Jun, 2016 23:29 1518 Marime text
Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a fost reconfirmat, astăzi, în funcție de Biroul Politic Național al liberalilor.
 
„S-au retras cererile de demisie a secretarului general. Cu toate acestea am supus la vot, un vot de încredere în Birou. Dl secretar trebuie să aibă forță ca să-și ducă mai departe mandatul. (...) Cu un singur vot împotrivă și patru abțineri domnia sa a fost validat de către Biroul Politic Național, ca să nu mai fie discuții pe tema aceasta”, a declarat copreședintele PNL Vasile Blaga, după ședința BPN.
 
Ilie Bolojan a declarat că a solicitat un vot de încredere din partea colegilor.
 
„Este normal când ocupi această funcție, când pui președinți unici, stabilești candidați în multe municipii din țară, când impui o anumită disciplină financiară să apară tot felul de supărări. Astăzi, eu am cerut un vot de încredere în ceea ce mă privește. Acest vot a fost dat pentru că un secretar general sau un om de conducere fără autoritate nu mai este eficient. (...) În momentul în care cineva care obține rezultate îți cere în mod serios demisia trebuie să te gândești bine, dar este greu să-ți ceară niște oameni care au obținut niște rezultate lamentabile”, a spus el.
 
Lui Bolojan îi ceruseră demisia patru lideri de filiale PNL de sector din București. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii