Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Licu –„Voi trimite dosarul referitor la coloanele oficiale la DNA”

ro

02 Feb, 2016 22:21 2201 Marime text
 
Prim-adjunctul procurorului general Bogdan Licu a declarat astăzi că speră să aibă un interimat cât mai scurt la conducerea Parchetului General.
 
Vă reamintim că, Licu va asigura interimatul la conducerea Ministerului Public, după ce Tiberiu Nițu și-a depus demisia din funcția de procuror general.
 
„Odată cu publicarea decretului privind eliberarea din funcție în Monitorul Oficial, voi prelua, conform regulamentului de ordine interioară, ca interimar, funcția de procuror general. Treaba mea este să asigur un interimat, până la numirea unui procuror general. Eu sper ca interimatul meu să fie cât mai scurt și să avem cât mai curând un procuror general. Eu îmi voi face treaba, cum mi-am făcut-o și până acum. Nu văd să fie ceva mai dificil decât a fost până acum”, a declarat Bogdan Licu, potrivit agerpres.ro.
 
Tot el a precizat fapul că va trimite la DNA dosarul referitor la coloanele oficiale.
 
„Nimeni nu este de neînlocuit (...) Voi trimite dosarul referitor la coloanele oficiale la DNA. Eu sau domnul Olaru. Am aflat de demisia domnului Niţu după ce şi-a dat-o. Nu am ştiut de nimic dinainte. Nu am discutat cu domnul Niţu despre coloană. Nu am primit niciun sfat de la Niţu, sfaturile mi le dau singur. Nu cred că va insista ministrul justiţiei să rămân eu în funcţie”, a mai spus Bogdan Licu, scrie știripesurse.ro.



Sursa foto: luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii