Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Alexandru Niculescu Tânărul care a lovit şi a fugit este fiul notarei Olga Niculescu

ro

15 Nov, 2010 20:31 6943 Marime text

Bogdan Alexandru Niculescu, de 31 de ani, din Constanţa, cercetat după ce aseară a lovit un pieton pe trecere după care a părăsit locul accidentului fără a avea acceptul poliţiştilor, este fiul notarei Olga Niculescu. De altfel, cei doi deţin Biroul Notarilor Publici Asociaţi Olga Niculescu şi Bogdan Alexandru Niculescu situat pe bulevardul Ferdinand. Părinţii şoferului ar fi trebuit să plece în această dimineaţă din ţară însă ţinând cont de gravitatea evenimentului în care a fost implicat fiul lor nu se ştie dacă au mai făcut acest lucru. Bogdan Alexandru Niculescu a condus aseară un Audi, model A 6, CT 79 NBA (Niculescu Bogdan Alexandru) pe bulevardul 1 Mai, dinspre Gară către Far. În momentul în care a ajuns în dreptul Centrului de Scafandri, Niculescu l-a surprins şi accidentat uşor pe Ion Rujea, de 60 de ani, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal. Testat cu aparatul Drager, poliţiştii au stabilit că Bogdan Alexandru Niculescu nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum, rezultatul testului efectuat fiind 0. Totuşi, individului i-au fost recoltate probe biologice. De remarcat că Bogdan Niculescu nu s-a prezentat la Poliţie de bună voie. Rutieriştii au mers „în vizită" la locul de muncă al mamei bărbatului şi au rugat-o să-i transmită acestuia să se prezinte oamenilor legii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • unu 27 Nov, 2010 01:26 baiatu asta e beat in fiecare zi. macar faceti si voi ceva si lasati`l fara permis sa circule cu 43 .
  • ionescu george 17 Nov, 2010 16:32 buna ziua in legatura cu accidentil din 14.11.2010 de pe.bld 1.mai constanta.nu suntem atat de naivi sa credem ca niculescu bogdan alexandru a parasit locul accidentului pt.ca.s-a speriat.a fost beat si s-a ascuns 10 -15 ore stiind ca nu va mai iest pozitiv la alcol test.acel om putea muri daca ar fi fost pe o strada laturalnica.nefiid la prima abatere.daca aveti legaturi la politie veti afla ca a mai avut de 3 sau 4 ori carnetul suspendat pt alcol.dar stim cu totii ca daca ai un procuror bun si bani primesti carnetul si a cincea oara nu?..ca doar sunt notari nu??..normal ar fi .ca recidivist sa ti se suspende carnetul pe cel putin 2 ani si sa faca scoala de soferi din nou .urmariti cazul si veti vedea ca va primi carnetul din nou.aflati care este acel procuror (legat la ochi)sa-i dea carnetul pt a cincea oara permisul.normal ca recidivist .ar trebui intocmit dosar penal.dar.... va multumesc