Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BMW X5 furat din Germania, descoperit la Constanţa

ro

19 Jun, 2012 13:50 3446 Marime text

bmw.jpg

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în apropierea municipiului Mangalia un autoturism de lux marca BMW X5 care fusese furat din Germania
 
Ieri, în jurul orei 14.00, pe comunicaţia dintre staţiunile Olimp şi Neptun a fost verificat în trafic un autoturism marca BMW X5 înmatriculat în R. Bulgaria în care se aflau  S.N. de 20 ani, domiciliat în oraşul Titu şi S.I. de 28 ani, domiciliat în satul Odobeşti din judeţul Dâmboviţa. În urma verificărilor a rezultat faptul că autoturismul figura ca furat din Germania din data de 1 martie. Una dintre cele două persoane a declarat că a achiziţionat autoturismul din Germania, în luna aprilie a anului 2011, de la un cetăţean turc. Ulterior, persoana în cauză a rugat o cunoştinţă să se deplaseze în R. Bulgaria pentru a înmatricula autoturismul. 
 
Autoturismul, evaluat la aproximativ 66.000 lei, a fost ridicat în vederea indisponibilizării. Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 26 raportat la art. 208 Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii