Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocurile de lux de pe litoral, transformate in complexe hoteliere all inclusive

ro

26 Jun, 2011 11:48 1364 Marime text

In fata migratiei tot mai hotarate a turistilor catre plajele turcilor, grecilor si bulgarilor, hotelierii de pe litoralul nostru contraataca.

Se folosesc de blocurile de lux, ramase fara clienti pe timp de criza, si le transforma in ceea ce s-a dovedit a fi un model de succes la vecini: complexul 'all inclusive'.

La doi kilometri departare de Mamaia, inspre Navodari, gasim un alt fel de plaja. Mai retrasa, cu verdeata, marea intr-o parte si piscina in cealalta. Initial, locul a fost gandit ca un ansamblu rezidential. Criza a lovit insa puternic in tot ce inseamna imobiliare, asa ca blocurile n-au mai ajuns la oameni, ci la o firma care a tranformat apartamentele in camere de hotel.

Un sejur de 3 zile costa 250 de euro de persoana. Mai mult ca in statiune cu vreo 50 de euro.

La Jupiter, mai multi hotelieri s-au asociat ca sa reziste. Unul a pus la bataie piscinele, altul restaurantul, altul a creat locuri de joaca pentru copii.

Administratorii spera ca prin astfel de investitii ii vor convinge pe romani sa renunte la vacantele in Bulgaria si Turcia si sa ramana pe litoralul nostru. Ramane de vazut daca vor si reusi.

http://stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii