Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocuri cu probleme sau fără autorizaţie! Locuitorii din Tomis Plus au depus plângeri la DNA, ANAF, Oficiul pentru Spălarea Banilor, ITC şi Poliţia Locală (galerie foto)

ro

08 Sep, 2016 00:00 16722 Marime text
blocuri cu probleme sau fara autorizatie locuitorii din tomis plus au depus plangeri la dna anaf oficiul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nae 20 Sep, 2017 11:09 Ca de obicei totul porneste de la bujetarii analfabeti si corupti care au fost angajati pe baza de legitimatie de partid ... dar care sint PLATITI din taxele populatiei de care isi bat joc !
  • panait 09 Sep, 2016 21:54 Dragilor ! Cred ca a sosit , fie si in ultima secunda , timpul sa ne trezim si sa ne gandim bine de tot in ce fel de tara vrem sa traim ! Au apus acele timpuri in care inghiteam si toleram ! Trebuie sa luam atitudine si sa protestam de fiecare data cand ceva ilegal isi face prezenta ! Chiar nu suntem constienti ca toate aceste lucruri mostenite : spaga , coruptia etc. ne trag in jos iar coltul acesta de lume in care traim este vazut din ce in ce mai prost in ochii tarilor civilizate unde nici nu se concepe asa ceva ? Rugam autoritatile locale , politie , procuratura , primarie sa realizeze ca traim intr-un stat european si sa-si faca datoria pana la capat ! Rugam aceste mizerii de parlamentari sa schimbe legile in beneficiul cetateanului ! Cum este posibil in Europa in anul 2016 sa construiesti un bloc de n etaje fara autorizatie si sa nu se intample nimic ? TREZITI-VA !!!
  • Catalin 08 Sep, 2016 20:07 Domnul primar ar trebui sa faca o vizita si in cartierul Compozitorilor, si acolo sunt aceleasi probleme.
  • simona 08 Sep, 2016 09:54 10 m intre doua blocuri?? cineva din redactie ar trebui sa vada blocul in constructie de pe str. casin.....unde intre blocuri pe lateral sunt mai putin de 8 m :))......cand treci printre blocurile respectiva parca nu ai aer sa respiri.....
  • Pascu 08 Sep, 2016 08:05 Poate domnul primar v-a analiza cele scrise in petitie. Inca mai speram ca macar ca de acum incolo, se v-a construi in limitele legele. Mai speram si ca toate constructiile ilegale de la parterul diferitelor imobile vor fi desfiintate. Sincer arata a tiganie curata.
  • Valer 08 Sep, 2016 07:06 Pai asa este in toata Constanta .