Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blaga - „Ar fi naturală o alianţă cu PNL”

ro

05 Mar, 2013 15:49 1575 Marime text
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat marţi, la Slatina, că vede drept normală o alianţă de guvernare PDL-PNL, dar nu şi una cu PP-DD, chiar dacă punctual, în Parlament PDL a colaborat şi poate colabora în continuare cu acest partid.
Vasile Blaga a afirmat că nu îşi doreşte "spargerea USL", pentru că PDL este acum în opoziţie şi trebuie să fructifice perioada de opoziţie pentru a se reconstrui, dar că, în situaţia destrămării USL, ar fi normală o guvernare a PDL cu PNL, mai ales că cele două formaţiuni au mai fost împreună la guvernare şi au avut o bună colaborare.
"O guvernare normală ar fi cea cu PNL, pentru că noi nu avem probleme din acest punct de vedere, n-am avut niciodată, în a pune la punct un program de guvernare alături de ei, în a stabili ţinte de TVA, ţinte de cotă unică cu PNL, n-am avut niciodată problemele astea. Pe când în 2009, cu PSD n-am putut face nimic, doar la reducerea cheltuielilor a fost adoptat un singur lucru, pentru reducerea cheltuielilor îi trimitem acasă în concediu fără plată. Ar fi naturală o alianţă cu PNL, dar este mult până atunci. Eu le doresc să rămână împreună şi să plătească împreună", a spus preşedintele PDL.
Despre relaţia cu PP-DD, Vasile Blaga a menţionat colaborarea între parlamentarii PDL şi PP-DD pentru a depune moţiunea simplă pe subiectul Schengen, precum şi colaborarea pentru a putea contesta la Curtea Constituţională statutul parlamentarilor.
Citiţi continuarea AICI!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii