Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Dansului Bilete mai ieftine la spectacolul „Rhythm Of The Dance”

ro

22 Apr, 2015 14:22 1540 Marime text
Constănţenii se vor putea bucura de un spectacol unic, la finalul săptămânii, susţinut de zeci de campioni mondiali ai dansurilor irlandeze. Compania Naţională de Dansuri a Irlandei va prezenta spectacolul „Rhythm Of The Dance” la Constanţa.
 
Deoarece pe 29 aprilie se va sărbători Ziua Internaţională a Dansului, organizatorii vor oferi şansa de a achiziţiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului. Astfel, în perioada 22-30 aprilie, biletele pentru spectacolele de la Bucureşti, Constanţa, Braşov, Cluj şi Timişoara sunt mai ieftine cu 40 de procente. De exemplu, preţul unui bilet la spectacolul de la Constanţa va costa 150 de lei, în loc de 250 de lei, cât ar fi costat în mod normal. Reducerea este aplicată tuturor categoriilor de bilete.

Spectacolul de la Constanţa este programat pe 24 aprilie, de la ora 20.00, şi va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Protagoniştii „Rhythm of the Dance”, în frunte cu coregraful Mark C. Tynan, încă de la înfiinţare, au strâns în jurul lor milioane de fani, susţinând turnee în întreaga lume. Spectacolul reprezintă un poem epic, ce descrie călătoria celţilor de-a lungul timpului. Puterea dansului şi a muzicii va purta spectatorii într-o călătorie fascinantă, dezvăluindu-le peisaje şi panorame superbe din Irlanda. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii