Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul atentatului din Turcia a crescut la 97 de morți

ro

10 Oct, 2015 23:57 1279 Marime text
"Bilanțul morților dublului atentat cu bombă de la Ankara se ridică la 97", a declarat astăzi, pentru agenția DPA, un oficial din Partidul Popular Democrat (HDP), pro-kurd din Turcia, adăugând că numărul ar putea să crească în continuare. Numărul oficial al morților rămâne 86, dar responsabilul HDP a afirmat, potrivit Agerpres, că medici la Ankara au confirmat un număr mai mare.
 
Oficialul, care nu a fost autorizat să vorbească despre această problemă cu reprezentanții mass-media, a respins afirmațiile prim-ministrului Ahmet Davutoglu că un militant kurd sau de stânga ar fi fost în spatele atacului ce a vizat un miting de pace organizat de grupuri pro-kurde, notează DPA.
 
"Acest lucru este un nonsens", a declarat el, adăugând că gruparea Statul Islamic este suspectată, dar că partidul său de asemenea dă vina pe statul turc susținând că "fie l-a organizat sau nu l-a împiedicat". Oficialul a avertizat că există temeri că guvernul va încerca să anuleze alegerile generale anticipate de la 1 noiembrie, adaugă DPA.


sursa foto: straitstimes.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii