Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bicicliștii constănțeni continuă deszăpezirea pistei de pe bulevardul Tomis! Acțiunea are loc astăzi

ro

15 Jan, 2017 11:46 4186 Marime text
Bicicliștii constănțeni sunt revoltați de modul cum au fost deszăpezite pista pentru biciclete de pe bulevardul Tomis așa că s-au gândit să facă ei ce nu a făcut Primăria.

Având în vedere faptul că autoritățile din Constanța au ignorat cu multă nesimțire deszăpezirea de pe pista de biciclete, vom începe noi, bicicliștii, această acțiune.
 
Legea 544 ne dă dreptul să cerem contractul de deszăpezire încheiat de Primăria Constanța, de unde reiese că pista trebuie deszăpezită în același timp cu Bulevardul Tomis (face parte din ampriza drumului public)”, susțin mai mulți bicicliști din Constanța care au organizat și un eveniment pe Facebook prin care să îndemne cât mai multe persoane să se alăture demersului lor.
 
Concret, bicicliștii se vor întâlni duminică la ora 12.00, lângă Farmacia Miga, iar la 12.15 vor începe acțiunea de deszăpezire. ”Continuăm treaba începută de joi seara să dam zăpada de pe pistă pe marginea ei (nu pe trotuar, nici pe carosabil, ci pe zona de bolarzi pentru a nu ocupa carosabilul sau trotuarul).
Important e să veniți cu lopată și cu chef de muncă. La fel ca data trecută, cadența este de 20 de lopeți/minut!”, anunță bicicliștii pe Facebook, la evenimentul ”Deszăpezim pista de biciclete de pe bulevardul Tomis!”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii