Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bercea Mondialu, bătut de doi fraţi şi un nepot după şicane în trafic

ro

20 Nov, 2010 14:30 1614 Marime text

Bercea Mondialu a ajuns la spital rănit în urma unui accident de maşină. Nu accidentul în sine l-a adus în stare gravă, ci faptul că a fost bătut de doi fraţi şi de un nepot, care, miloşi l-au dus tot ei la urgenţe. Pentru ca fii lui Bercea să nu se răzbune pe cei care l-au bătut pe tatăl lor, zeci de mascaţi au păzit spitalul.

Bercea Mondialu s-a şicanat în trafic cu un nepot de-al său, cu care are un conflict mai vechi. La un moment dat a frânat brusc, iar maşina nepotului său l-a izbit din spate.

Se pare că doi dintre fraţii săi şi un nepot l-au scos pe Bercea Mondialu din maşină şi au început să-l lovească.

De îndată ce au auzit că Bercea a fost bătut, copii săi, dar şi alte rude s-au strâns la poarta spitalului din Slatina. Pentru ca membrii clanului să nu se ia la bătaie, zeci de mascaţi au descins în mai multe locaţii din judeţul Olt.

Bercea şi fraţii săi se află de luni bune în război. Totul ar fi pornit de la o casă disputată între cei trei.

Bercea Mondialu a intrat în atenţia presei prin afacerile sale controversate, dar şi prin legăturile cu oameni politici. De notorietate este legătura cu familia Băsescu. Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, este naşul de botez al unuia dintre copiii lui Bercea.

www.antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii