Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bebeluş îngropat în spatele casei Suspiciune de pruncucidere la Ostrov

ro

09 Sep, 2014 09:58 2230 Marime text
Poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi despre faptul că o femeie în vârstă de 35 de ani din localitate, ar fi născut înainte de termen un făt pe care l-a îngropat în spatele casei.

Femeia a fost internată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, fătul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.
 
În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă, iar în funcţie de rezultatul necropsiei vor stabili cu exactitate cauza decesului bebeluşului. Dacă legiştii constată că fătul a fost născut viu, femeia va fi acuzată şi judecată de pruncucidere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Jurist 09 Sep, 2014 11:33 Aloo, nu va grabiti sa faceti o incadrare juridica fara sa stiti ce anume presupune aceasta infractiune "pruncuciderea". Pruncuciderea nu inseamna numai uciderea unui prunc, ci este nevoie de unele conditii pentru a se numi pruncucidere, in caz contrar se numeste simplu omor. Potrivit art. 177 C. pen., pruncuciderea consta în uciderea copilului nou-nascut, savârsita imediat dupa nastere de catre mama AFLATA INTR-O STARE DE TULBURARE PSIHICA PRICINUITA DE NASTERE. Deci, daca mama pur si simplu nu dorea copilul si a vrut sa scape de el nu se considera a fi pruncucidere, ci omor. Daca nasterea in sine i-a cauzat din pct de vedere psihic si a recurs la acest gest, atunci e ok, e pruncucidere. Nu va luati numai dupa ce zic politistii, de multe ori nici ei nu stiu ce incadrare sa dea, ba mai bat si campii.