Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băutura, bat-o vina!

ro

01 Nov, 2015 08:13 1976 Marime text

 
Aseară, polițiștii au descoperit mai mulți conducători auto care se urcaseră la volan băuți. De exemplu, în jurul orelor 22:20, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Constanţa, a fost depistat în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (aparatul Dragger a înregistrat 0.51 mg / l alcool pur în aerul expirat), a condus autoturismul marca VW Golf, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. El a fost oprit la control de polițiști și s-a ales cu carnetul de conducere luat, dosar penal și va deveni și pieton.
Cțteva ore mai târziu, pe la 02:33 a.m., un tânăr de 25 de ani, din Năvodari, a fost depistat de asemenea în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (rezultatul înregistrat de aparatul etilotest fiind de 0.57 mg / l alcool pur în aerul expirat) și conducea autoturismul
marca Audi, pe strada Tineretului din Năvodari. Și el s-a ales cu carnetul de conducere luat, dosar penal și, pentru o vreme, va deveni și el pieton.
În tot acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din Constanța au desfășurat razii pe drumurile naționale și județene pentru prevenirea accidentelor provocate de șoferi băuți sau de cei care circulă cu viteză.
Cu ocazia raziilor, oamenii legii au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 50.000 de lei, fiind reținute peste 30 de permise de conducere. Totodată, polițiștii au reținut trei certificate de înmatriculare și au întocmit 10 dosare penale, cele mai multe pentru conducere sub influența alcoolului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii