Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Bătut până aproape de moarte pe plaja de la Tuzla

ro

04 Mar, 2016 13:42 3325 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cercetează, în stare de arest preventiv, un bărbat de aproape 45 de ani, pentru tentativă la omor.

Conform oamenilor legii, pe data de 1 martie, cel în cauză l-ar fi bătut pe un bărbat până aproape de moarte. Totul a avut loc pe plajă la Tuzla. Victima este internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE 14.40

La data de 01.03.2016, poliţiştii Postului de Poliţie Tuzla au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 61 de ani, paznic la punctul pescăresc situat pe plaja Tuzla, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat de un coleg de muncă.

Bărbatul agresat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Constanţa şi internat la secţia terapie intensivă cu traumatisme.

Urmare a cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii l-au identificat imediat pe agresor ca fiind V.I., în vârstă de 43 de ani, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii