Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bate vantul de toamna pe litoral hotelierii au redus preturile cu 30%

ro

24 Aug, 2010 12:45 1497 Marime text
Hotelierii si comerciantii incep sa umble la tarife si primul val de reduceri a coborat preturile semnificativ. De exemplu, cu banii pe care i-ati da in plin sezon la un hotel de doua stele puteti acum sa va rasfatati la patru stele.

Iar daca tot mergeti la mare, alegeti zilele saptamanii, cand e mai putin aglomerat decat in weekend, iar reducerile sunt si mai spectaculoase.

Daca vreti confort, alegeti un hotel de 4 stele. Cu mic dejun inclus, dar si cu beneficii precum sauna sau fitness, tarifele s-au redus chiar si cu 30%.

La un hotel de trei stele o camera costa in jur de 200 de lei, iar la doua stele tarifele pe zi scad pana la 100-150 de lei. Reduceri exista si la sezlonguri, skijeturi sau hidrobiciclete, mai ales ca profitul n-a fost nici pe departe cum se asteptau.

In ceea ce priveste distractia, parerile sunt impartite. Unii turisti se multumesc sa stea pe plaja si sa intre in apa, iar altii cauta si alte distractii, precum masajul pe fotolii speciale sau plimbari cu vaporasul.

Daca noile tarife nu v-au convins, aflati ca peste o saptamana, de la 1 septembrie, hotelierii si comerciantii vor face alte reduceri. Sa nu uitam ca tot atunci intra in vigoare si programul "Litoralul pentru Toti". 6 nopti de cazare costa la un hotel de doua stele 249 de lei, la trei stele 339 de lei, iar cei care vor sa se rasfete mai mult platesc 399 de lei pe sejur la hotel de 4 stele sau 499 de lei la 5 stele. Toate aceste oferte includ si micul dejun.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii