Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu Va fi un an in care ne va anima optimismul necesar ca sa dovedim criza

ro

01 Jan, 2010 14:24 999 Marime text

Discursul de Anul Nou al preşeintelui Traian Băsescu

La multi ani romani din interiorul frontierelor si din afara frontierelor. la multi ani etnici romani magiari, rromi, turci , tatari si tuturor etniilor. La multi ani Armatei Romane, asa si-a inceput discursul de Anul Nou seful statului, Traian Basescu. Incepem un an nou, un an care trebuie dedicat reformei statului. Pe 22 noiembrie cea mai mare parte a romanilor au votat ca statul sa fie reformat incepand cu cea mai importanta institutie a statului, Parlamentul, a continuat acesta.

La multi ani romani din interiorul frontierelor si din afara frontierelor. La multi ani etnici romani magiari, rromi, turci , tatari si tuturor etniilor. La multi ani Amatei romane.

Anul 209 a fost un an 2009 a fost un an dificil pentru romani fiind loviti de criza globala care ne-a lovit greu dar nu ne-a ingenunchiat.

Am avut si un an greu marcat de dispute politice. Le multumesc si celor m-au votat cat si celor care mi-au dat o lectie.

Incepem un an nou, un an care trebuie dedicat reformei statului. Pe 22 noiembrie cea mai mare parte a romanilor a votat ca statul sa fie reformat incepand cu cea mai importanta institutie a statului, Prlamentul. Va trebui sa modernizam si Invatamantul. Numai asa Romania va putea face performanta. Va trebui sa modernizam Sanatateaa. Va trebui sa avem o Agricultura performanta, un Turism de succes, sa dezvoltam IT-ul si de o Justite puternica.

Avem nevoie sa facem din solidaritate un mod de a trai.

Va fi un an in care ne va anima optimismul necesar ca sa dovedim criza. Va fi in acelasi timp anul in care vom putea dovedi daca putem fi loiali fata de comanda primita de la romani pe 22 noiembrie, o comanda ce nu poate fi negociata.

Cred ca esenta evolutiei noastre pozitive in perioada imediat urmatoare este reformarea statului.

Sursa: http://www.hotnews.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii