Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu şi Boc s-au întâlnit în mare secret cu membri ai "Trilateralei"

ro

17 Oct, 2010 21:03 1336 Marime text
Premierul Emil Boc a participat vineri seara la Cafe Athenee Palace Hilton la o cină, organizată de controversata Comisie Trilaterală (aşa-zisul Guvern Mondial). Primul-ministru a ţinut ca participarea sa să fie secretă, drept care a şi folosit la plecare o ieşire laterală.

Sâmbătă seara, membrii Trilateralei au fost invitaţi de către Traian Băsescu la o cină discretă la Palatul Cotroceni. Pe agenda Administraţiei Prezidenţiale, această manifestare nu fost făcută publică.
Conferinţa pe Europa a controversatei Comisii Trilaterale, care şi-a ţinut lucrările timp de trei zile la Bucureşti, s-a încheiat duminică la orele amiezii. Datorită caracterului privat (sau mai bine zis secret) al reuniunii, informaţii referitoare la temele abordate nu sunt în acest moment accesibile. Singura acţiune "la vedere" a avut loc vineri seara, când în onoarea participanţilor şi a unor invitaţi s-a organizat o seară culturală la Ateneul Român, urmată de o cină la Cafe Athenee Palace Hilton.
Surprinzător (sau nu), la acţiunea de vineri seara au participat ca invitaţi şi Lucian Croitoru, Adriean Videanu, Daniel Dăianu, Adrian Severin, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi conform unor surse, premierul Emil Boc. Ultimul, deşi a fost extrem de discret, nu a reuşit să-şi ascundă prezenţa cel puţin la cina de la Hilton. Premierul Emil Boc, pentru a nu da cu ochii de paparazzi – manifestarea a avut un aşa mare grad de discreţie, încât doar câţiva fotoreporteri aflaţi întâmplător în zonă, au încercat să facă poze –, a folosit la plecare o ieşire laterală. La fel de discretă a fost şi cina de sâmbătă seara dată în onoarea participanţilor la Trilaterală de către preşedintele Traian Băsescu.
Printre somităţile europene prezente la conferinţa europeană a Trilateralei s-au numărat, printre alţii, Javier Solana, prinţul Charles, Jose Manuel Barroso şi fostul cancelar german Gerhard Schroder.

Ce este Trilaterala?

Comisia Trilaterală este un grup elitist internaţional fondat în 1973 care grupează în jur de 320-325 de personalităţi din lumea întreagă. Organizaţia a fost creată în scopul accelerării instaurării Noii Ordini Mondiale. Fondatorul şi finanţatorul Comisiei Trilaterale este magnatul David Rockefeller, iar „ideologul" grupării este fostul consilier prezidenţial american Zbigniew Brzezinski, care a fost şi primul preşedinte al Comisiei.
Sursa: www.cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • OMULdinBANAT 18 Oct, 2010 14:40 SI CU CE NE AJUTA PE NOI CEI DIN POPORUL ROMAN INTALNIREA ASTA ? VOR FI MAI MULTE LOCURI DE MUNCA CU SALARII, CEL PUTIN, DECENTE ? VOR FI INVESTITII MAI MARI IN ROMANIA ? VOR FI PUSI LA RESPECT POLITICIENII NOSTRII SPAGARI, IMORALI, CORUPTI si TOTAL COMPROMISI ?