Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu se află în Mamaia, la Școala de Vară a PMP. Atac dur la adresa Guvernului

ro

13 Sep, 2014 16:04 1158 Marime text
Președintele Traian Băsescu participă la Școala de Vară a PMP. În aceste momente șeful statului face declarații.
Președintele statului i-a felicitat pe membrii PMP pentru aderarea la PMP. „Ați intrat în lumea bună la nivel european. PPE este câștigător de 20 de ani.  Și în România rămâne de văzut dacă reușim să facem partidele membre ale PPE să aibă același succes”, a spus șeful statului.

Președintele Traian Băsescu vorbește despre nevoia creării de locuri de muncă pentru tineri.

Șeful statului a spus că pentru crearea locurilor de muncă pentru tineri avem la dispoziție în perioada 2014 - 2015, 106 milioane de euro și până acum nu am cheltuit nimic. Băsescu a avertizat că vom pierde banii alocați dacă nu îi cheltuim.

„Acest Guvern nu știe să utilizeze decât bani de la buget pe care îi utilizează discreționar”, a mai spus șeful statului.

Șeful statului acuză că Guvernul are o mentalitate deformată. De asemenea, președintele a afirmat că el ar protesta zilnic la Guvern cu referire la faptul că Guvernul nu știe să gestioneze fondurile europene.

Guvernul folosește banii preponderent pentru pomeni electorale, a mai spus șeful statului.

Președintele a menționat că am rămas cu o mentalitate comunistă, aceea de a avea o casă proprietate. „Viața într-o societate liberă înseamnă competiție ori competiție înseamnă să fii mobil. Mobilitate înseamnă capacitatea de a te desprinde de un loc, chiar și de casa părintească, ca să ajungi acolo unde ești bine plătit. Mobilitatea este un lucru esențial, țările cu puțini săraci sunt țările în care mobilitatea este un mod de viață”, a afirmat Traian Băsescu.

Șeful statului a mai spus că în România salariile sunt mult prea mici în raport cu chiriile.

În timpul crizei șomajul era mai scăzut decât acum, a mai susținut președintele Traian Băsescu.

Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară organizează, în perioada 12-14 septembrie 2014, Şcoala de Vară, în Mamaia, la restaurantul Dorna din incinta complexului hotelier ”Comandor-Amiral”. La eveniment participă preşedintele României, Traian Băsescu, președintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, precum şi alți lideri ai PMP.


sursă foto: captură B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii