Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu Johannis este un om foarte serios, dar folosit de politicieni aroganti

ro

02 Dec, 2009 14:42 1014 Marime text

 

Traian Băsescu a apreciat că Johannis este un om foarte serios, dar folosit de aceiaşi politicieni aroganţi, considerând că ar fi avut o şansă să-l numească prim-ministru.

"Nu vă pot spune ce am vorbit cu Klaus Johannis. Este un om serios folosit de aceiaşi politicieni aroganţi. Johannis putea să fie demult premier dacă ar fi avut propriile lui idei, dacă m-ar fi convins că nu îi face Patriciu programul de guvernare. A ratat o şansă crezând că la GRIVCO se stabilesc premierii", a apreciat şeful statului.

"Mie premierul trebuie să-mi garanteze că va lucra la punerea în aplicare a referendumului. Asta înseamnă revizuirea Constituţiei", a mai susţinut Traian Băsescu, care a mai afirmat că "niciodată nu am obligat un premier să ia o persoană sau alta în guvern. La mine e vorba de realităţi practice. Nu am impus niciodată un ministru".

Băsescu a declarat că doreşte un guvern exclusiv de dreapta, din care nu exclude pe nimeni de la guvernare, făcând referire la PSD, PNL şi UDMR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 02 Dec, 2009 15:31 Ce fel de prim ministru ar fi fost IOHANNIS daca este invinuit ca fiind TRAFICANT DE COPII ???