Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu îi scrie lui Halep pe Facebook

ro

04 May, 2015 17:00 1421 Marime text
 
Fostul președinte Traian Băsescu a ținut să-i transmită un mesaj de încurajare tenismenei Simona Halep, după ce aceasta a pierdut încă din primul tur în turneul de la Madrid. Băsescu îi critică, într-o postare pe contul său de Facebook, pe jurnaliștii care au scris articole dure la adresa tenismenei, afirmând că aceștia nu știu ce înseamnă să lupți și să câștigi o competiție.
 
"Pentru Simona
Mă uit cu milă la toți palavragiii care, după eliminarea Simonei Halep de la Madrid, titrează: eșec sau dezastru sau șocant. Vreau să știi că ei sunt oameni care în viață nu au fost obișnuiți să cîștige o competiție.
Ei nu știu că, uneori, a fi campion înseamnă să pierzi, pentru simplul motiv că toți te vor înfrînt și luptă cu îndîrjire pentru asta. Un om normal nu poate fi motivat să fie tot timpul îndîrjit. Uneori, sufletul lui, corpul lui, creierul lui refuză îndîrjirea.
Nu este important să cîștigi de fiecare dată. Important este ca, la sfîrșit, să cîștigi campionatul. De fapt, la Madrid nu s-a întîmplat nimic.
Îți spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodată un campionat.
Cu dragoste pentru tinerețea și loialitatea ta față de competiție,
Traian Băsescu", scrie fostul șef al statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Toni 04 May, 2015 17:58 Da,d-le Basescu,ai dreptate suta la suta,unii nu stiu decat sa arunce cu noroi in valorile nationale,asta au invatat ei in 25 de ani de democratie !Stiu ca se vor gasi destui postaci care sa ma faca basist si mai stiu eu cum,e problema lor,stiti cum se spune,daca un prost iti spune vorbe urate,e ca si cum o umbra trece pe langa tine,nu te atinge si nici nu te afecteaza,este doar o umbra.Din pacate avem destule astfel de umbre fara creier!