Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu amână jurământului lui Vâlcov. Ponta a renunţat să participe la ceremonie

ro

27 Aug, 2014 18:31 1573 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a decis amânarea ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius Vâlcov ca ministru pentru Buget după ce premierul Ponta a renunţat să mai participe la eveniment. Şeful statului a anunțat că, prin anularea prezenţei la ceremonie, se înţelege că premierul Ponta ar putea să nu mai susţină propunerea Vâlcov pentru funcţia de ministru.
 
Victor Ponta participă, la această oră, la reuniunea Diplomației Române, unde s-a întâlnit cu  înaltul reprezentant al UE pentru politică externă, Catherine Ashton.

Administraţia Prezidenţială a transmis un comunicat de presă la zece minute după ora programată pentru cerermonia de depunere a jurământului de către Darius Vâlcov, respectiv ora 18.00.

Comunicatul Administrației Prezidențiale
„Președintele României, domnul Traian Băsescu, a decis amânarea ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură a domnului Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget programată pentru miercuri, 27 august a.c., la ora 18.00, la Palatul Cotroceni, după ce prim-ministru României, domnul Victor-Viorel Ponta, a renunțat să mai participe la eveniment. 

Ziua și ora de desfășurare ale ceremoniei au fost stabilite de comun acord cu Cabinetul Prim-Ministrului României, însă, miercuri, 27 august a.c., la ora 17.50 Cabinetul Prim-Ministrului României a informat Administrația Prezidențială, printr-o adresă, că domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta nu participă la ceremonie deoarece va lua parte la deschiderea Reuniunii Anuale a Diplomației Române.

Prin anularea prezenţei la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură, domnul preşedinte Traian Băsescu înţelege că domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta ar putea să nu mai susţină propunerea domnului Darius-Bogdan Vâlcov pentru funcţia de ministru delegat pentru Buget. ” 

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, numirea senatorului PSD Darius Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii