Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu a fost ajutat de "Flacara violeta" la dezbaterea cu Geoana, sustine Viorel Hrebenciuc

ro

16 Dec, 2009 17:32 2616 Marime text

viorel-hrebenciuc-.jpgStrategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat la Antena3 o explicaţie originală referitoare la succesului lui Traian Băsescu în dezbaterea cu Mircea Geoană, dinaintea turului II al alegerilor prezidenţiale: Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. Băsescu e atunci în formă maximă pentru că poartă violet. Strategul PSD a mărturisit marţi seară la Antena 3 că a acceptat să pună dezbaterea Geoană-Băsescu într-o joi, deşi în această zi a săptămânii preşedintele este în forţă. Potrivit lui Hrebenciuc, joia este a Flăcării violete, iar Băsescu a purtat mai mereu violet. Aşa s-ar explica şi succesul acestuia, sugerează pesedistul.

Declaraţia sa aproape că a trecut neobservată, dar a fost remarcată de jurnalista Sorina Matei pe blogul ei. Hrebenciuc a vorbit despre modul în care a vrut să fixeze data confruntării dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu. A vrut să evite ziua de joi, pentru că Băsescu ar fi puternic atunci.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gica 17 Dec, 2009 11:58 Guzganul rozaliu e cam dus cu pluta. Daca pe astfel de criterii i-a condus campania lui Geoana, s-a vazut rezultatul!