Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu a comentat saltul cu parașuta al Elenei Udrea

ro

01 May, 2014 14:34 2212 Marime text
Elena Udrea a sărit cu parașuta, joi, pentru a promova tricourile Partidului Mișcarea Populară. Președintele Traian Băsescu care a văzut acțiunea acesteia, în direct, din studioul B1 TV, a afirmat că pare foarte hotărâtă.

”Nu am avut nicio teamă, e o senzație care merită încercată. E suficient să ai puțin curaj. Cel mai greu e când te arunci din avion. Senzația pe care o ai când treci printr-un nor e unică. Am văzut până unde putem să ridicăm România, sus de tot”, a declarat Elena Udrea, după marele salt.

Președintele Traian Băsescu a spus că deputatul PMP are curaj și pare foarte hotărâtă și chiar a făcut o comparație cu premierul Victor Ponta, la inundații.

„Dacă aş compara-o cu Ponta care stătea cu fundul în barcă şi-l trăgeau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine despre caracterul diferit al celor doi”, a spus Băsescu.

Înainte de a sări cu parașuta, Udrea a declarat: „Nu sar doar pentru mine, ci pentru a lansa colecţia de tricouri Mişcarea Populară. Sunt nişte tricouri care emană forţă”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii