Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BARONIADA 2012. Firmele şefului CJ Argeş, căpuşe pe banii publici

ro

14 Mar, 2012 17:47 878 Marime text

Constantin Nicolescu a asigurat zeci de contracte cu statul pentru firmele în care era acţionar majoritar.


Dacă s-ar face un clasament al preşe­din­ţilor de consilii jude­ţene care au făcut numai ce au vrut ei, fără să le pese de legile transparenţei sau ale conflictului de interese, Constantin Nicolescu, şeful de la Argeş, i-ar bate probabil pe toţi ceilalţi "primari de judeţ" din România. El a făcut aproape o religie din a-şi invita propriile firme la afaceri cu statul.
Constantin Nicolescu a semnat, cu propria-i mână, nouă contracte cu firmele sale, ca pre­şedinte al Consiliului Jude­ţean (CJ). De cealaltă parte a mesei s-au aflat angajaţi de-ai săi, directori în firmele unde Nicolescu era acţionar majoritar. Alte 5 contracte, semnate de instituţii din subordine, dar tot cu firmele sale, Nicolescu le-a aprobat prin propria-i semnătură.

Când legea a impus tuturor aleşilor să declare afacerile cu statul pe care le au firmele în care erau acţionari, Nicolescu a lăsat imaculată rubrica din declaraţia de interese. A uitat, în aceeaşi manieră, să declare toate firmele la care deţinea acţiuni.

Citiţi mai mult: BARONIADA 2012 . Firmele şefului CJ Argeş, căpuşe pe banii publici - Exclusiv EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/baroniada-2012-firmele-sefului-cj-arges-capuse-pe-banii-publici-971396.html#ixzz1p5gWxSBm

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii