Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul cercetat pentru crima din Nisipari, prezentat judecătorilor din Constanţa

ro

01 Sep, 2014 14:41 1891 Marime text
Poliţiştii  Postului de Poliţie Castelu au fost sesizaţi telefonic prin SUAU 112, cu privire la faptul că la o colibă situată pe islazul satului Nisipari a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia a rezultat decesul lui Asan Şaban A. în vârstă de 41 de ani.
 
S-a constituit o echipă de cercetare complexă compusă din procuror criminalist din cadrul Parchetului pe lângă Tribunalul Constanţa, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, Secţie 4 Poliţie Rurală Medgidia şi Postului de Poliţie Castelu, Serviciului Criminalistic al IPJ Constanţa, care s-au deplasat la faţa locului.

Potrivit cercetărilor realizate la faţa locului, pe latura estică a satului Nisipari, la o distanţă de circa 150 de metri de strada Alexandru Lăpuşneanu, pe islazul comunal, există o colibă locuită de şase persoane, toţi cu diferite grade de rudenie între ei.
     
În ziua de 31 august, în jurul prânzului, toţi cei menţionaţi mai sus au început să consume băuturi alcoolice în exces, iar în jurul orelor 18.00 între Asan Şaban A. şi Yabar A., a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia Yabar A i-a aplicat lui Asan Şaban A. mai multe lovituri la nivelul capului şi corpului, lovituri în urmă cărora a survenit decesul celui din urmă.
 
În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, Yabar A. fiind depistat la locul faptei şi condus la sediul Postului de Poliţie Castelu, pentru cercetări, fiind reţinut ulterior 24 de ore. La această oră, Yabar A. se află în faţa instanţei, care urmează să decidă dacă îl va aresta preventiv pe acesta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii