Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a ucis-o pe vânzătoarea dintr-un magazin din Bucureşti a fost arestat preventiv

ro

29 Apr, 2016 18:50 1756 Marime text
 
Tribunalul București l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Tiberiu Radu, principalul suspect în cazul femeii care a fost murit înjunghiată, ieri, într-un magazin din Capitală. Acum bărbatul este acuzat de omor calificat.
 
Decizia a fost luată astăzi de judecătorii de la Tribunalul București, acesta urmând să fie închis la centrul de arest al Poliției Capitalei. Ea nu este una definitivă însă și poate fi contestată de suspect la Curtea de Apel București. Decizia instanței vine după ce aseară bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor calificat.
 
 
"La data de 28 aprilie 2016, în jurul orei 09:15, inculpatul RADU TIBERIU - FLORIN a pătruns într-un magazin, situat pe Calea Victoriei din București, unde a înjunghiat-o pe I. L-R., aplicându-i multiple lovituri cu un cuțit având lama de aproximativ 25 cm, provocând victimei un număr de 25 de plagi la nivelul toracelui, capului, brațelor și piciorului stâng, aceasta decedând la scurt timp după consumarea agresiunii", se arată în referatul de arestare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii