Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Guvernului a ieșit de la audieri

ro

23 Jan, 2016 00:07 1523 Marime text
Bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Guvernului a ieșit, în această noapte, de la audierile care au avut loc la Secția 1 Poliție. Potrivit unor surse din Poliție, el urmează să fie citat săptămâna viitoare pentru alte declarații, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere. Cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1.
 
Amintim că astăzi, în jurul orei 11,30, Poliția Capitalei a fost sesizată cu un eveniment rutier, în care un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe spațiul verde, lovind un copac și un arbust. La scurt timp au intervenit reprezentanți ai jandarmeriei aflați la fața locului și un echipaj de poliție, bărbatul fiind condus pentru verificări la Secția 1 Poliție. Acestuia i s-a deschis dosar penal.

Şi acum doi ani, un angajat al Televiziunii Române, Adrian Sobaru, a intrat anul trecut cu maşina în gardul Guvernului. Acesta a fost condamnat în august 2015 la opt luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare.
 
 


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii