Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a incendiat doi oameni a străzii a fost arestat

ro

26 Oct, 2016 19:18 1194 Marime text
Tribunalul Galați a emis astăzi pe numele bărbatului care a incendiat doi oameni a străzii un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de omor calificat, se arată într-un comunicat al IPJ Galați.
 
Potrivit poliţiştilor, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Galați.
 
Vineri, un bărbat de 49 ani, fără locuință, în urma unui conflict spontan cu cele două victime, după ce s-a asigurat că acestea dorm, a aprins niște ziare și le-a pus la picioarele lor, cu intenția de a se răzbuna pentru că l-ar fi acuzat că le-ar fi furat niște haine. Flacăra s-a extins cu repeziciune, iar cele două persoane au suferit arsuri pe corp, fiind transportate la Spitalul de Urgență din Galați pentru îngrijiri medicale de specialitate.
 
Una dintre victime, de 49 ani, cu arsuri de gradul I, II și III pe o suprafață de 65% din corp a fost transferată la Spitalul de Urgență Floreasca din București, iar cea de-a doua, de 59 ani, cu arsuri pe 20% din corp în zona membrelor inferioare și superioare se află Secția de Arși a Spitalului de Urgență din Galați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii